Over mij.

Hi ik ben Meranda Spanjer en woon met mijn gezin in het mooie Groningen, Thesinge wel te verstaan.. 

Sinds ik mij kan heugen leg ik al herinneringen vast en hoort een (film) camera in mijn omgeving. Vroeger als kind zag ik het nut er niet van in, maar naarmate ik ouder werd en ik, naast mijn ouders ook zelf steeds meer de camera pakte, begreep ik het. Je legt iets vast - een moment, dat nooit meer terug komt. Ik vond dat intrigerend. Overal waar ik ging, zag ik mijn vader met de camera er achter aan sjouwen. Rond mijn 18e kocht ik mijn eerste Canon camera en schoot ik alles wat los en vast zat, inmiddels is dat iets meer gedoseerd.

Door de jaren heen verlies je dierbaren en ook hier ga je het besef inzien dat niets voor altijd is. Ik verloor mijn vader en mijn broertje. De leegte probeerde ik op te vullen met herinneringen. En gelukkig waren die er. Mijn camera, inmiddels een mooie Nikon fullframe, werd steeds meer mijn beste vriend. Uiteraard wilde ik me verdiepen in de fotografie zodat ik meer kon spelen met licht. Vele opleidingen volgden. En vandaag de dag kan ik zeggen dat ik fotografe natuurlijk licht ben en Photography by Spanjer was geboren.

Fotografie heeft mij al zoveel gebracht. Mooie mensen die op mijn pad komen en die ik mag vastleggen in hun puurste vorm. Ik word daar oprecht blij van en dat zie je dan weer terug in de foto's.. 

Met de tijd leer je ook jezelf beter kennen. Ik volg mijn hart en doe dingen die mijn aandacht hebben. Met veel passie volg ik sinds enige tijd mijn hart en vul dat met bouwfotografie. Iets waar ik in 2021 aan heb mogen ruiken en ik steeds meer liefde voor ben gaan voelen. Ik vind het mooi om processen en ontwikkelingen vast te leggen voor onze volgende generatie.

Door mezelf te zijn en mijn talent in te zetten, met alle vrolijkheid, kwetsbaarheid, passie, empathie, warmte en verbondenheid kijk ik door mijn lens en omarm ik de wereld en de mensen om mij heen.

Fijn dat jullie op mijn pagina zijn. Ik hoop jullie iets moois mee te kunnen geven voor de toekomst en zeker een blijvende herinnering van het verleden.

Liefs,

Meranda