Reviews

 

Patrick van Sluis

Meranda helped me by taking beautiful photographs of me at the time of Covid, the way she came up with the perfect plan, setting and execution of the day was really phenomenal. I still use several photographs on my Facebook - Instagram - LinkedIn for Work related business, the time she took that day to find my best side and what I wanted to portrait was perfect. Thank you for making me look better than I ever thought was possible. Grateful

Rene Clermont

Vorig jaar heb ik Meranda een keer gebeld met de vraag, zou je mij willen fotograferen voor mijn werkprofiel foto's? . En zo geschiede mijn uitvraag bij haar.

Meranda en ik kennen mekaar al wat jaartjes maar we hadden elkaar na school ook al heel lang niet meer gezien. Tijdens de shoot bleven we maar foto's maken en ik voelde me erg op mijn gemak. Het resultaat mocht er dan ook zijn toen ik de foto's kreeg te zien.
Van mezelf ben ik een druk persoon die altijd bezig en ik sta de gehele dag aan. Maar dat vond ik niet terug op de foto's (heerlijk ontspannen).
Dus Meranda ga door waar je mee bezig bent. Je bent een lief en geweldig persoon. 

Hanneke Urban

Meranda heeft voor mij prachtige profielfoto's gemaakt. Ze doet dit op een hele ontspannen manier, met een praatje, waardoor de foto's prachtig worden en natuurlijk overkomen. 

Bert van der Beek

Met een frisse kijk op de wereld, legt Meranda, niet alleen bouwprojecten maar ook personen vast op de, tegenwoordig digitale, gevoelige plaat.
Haar foto’s zijn buitengewoon natuurlijk en ongedwongen. Niet alleen voor de camera maar ook daarachter is Meranda een vakvrouw. Ik heb zeer prettig en professioneel met haar samengewerkt en zie uit naar het volgende project samen.

Marieke

Voor een nieuw Linked-profiel heb ik Meranda gevraagd. Vanaf het eerste moment had ik een heel prettig contact, ze was oprecht geïnteresseerd en helder in haar dienstverlening en manier van werken. Uiteindelijk heeft de fotosessie in het Forum plaatsgevonden, het voelde echt als een speciaal moment! Ze loodste me heel professioneel en warm door de fotosessie heen. En ook over de foto’s ben ik zeer tevreden. Ik kan Meranda als vakvrouw absoluut aanbevelen 

 

Goitske de Vries

.Een onvergetelijke ontmoeting. De juiste energie op het juiste moment. Dichtbij wanneer het kan en afstand wanneer het nodig is. Persoonlijk, creatief en vrolijk met oog voor detail en timing. Mede dankzij haar foto’s hebben we een onvergetelijke herinnering aan ons emigratiefeest mogen ontvangen. 

 

Josh Roosen

Meranda heeft foto's gemaakt van onze mooie B&B in 's-Hertogenbosch. We zijn erg blij met het resultaat. Daarnaast is ze een fijn persoon om mee samen te werken. We vragen haar zeker nog een keer om foto's te maken van onze Cubaanse accommodatie in het centrum van 's-Hertogenbosch.
Meranda took pictures of our lovely B&B in 's-Hertogenbosch. We are very pleased with the result. Besides this, she is a wonderful person to work with. We certainly ask her again to make pictures of our Cuban accommodation in the center of 's-Hertogenbosch. 

Orly Vlot

Fijn om met Meranda samen te werken!
Ze is binnen gestroomd als beginner en uit gegroeid tot professional als foodfotograaf.
Ze heeft ons héél veel foto's opgeleverd, waaronder mee gewerkt aan verschillende (prachtige) boeken. De kwaliteit van haar foto's zijn de afgelopen jaren enorm verbeterd.
Top vrouw! En fotograaf!

 

 

KVK || BTW  

           80342728 || NL003426027B93