Andere kijk

Gepubliceerd op 15 december 2021 om 10:46

Een tijdje geleden wilde ik graag een duet, dat ik ooit met mijn vader gezongen had, overnieuw doen. Mijn vader is overleden en dus lastig om dat opnieuw te realiseren. Toch vond ik een manier om mijn wens in vervulling te laten gaan. Ik vroeg mijn halfbroer om mijn vader te vervangen en zo kwam mijn wens tot uitvoering.

Met filmapparatuur, microfoons en goede moed zochten we de plek op waar ik met mijn vader jaren geleden het filmpje op nam. Alles viel op zijn plaats. Wat je in je hart bewaard, raak je immers nooit meer kwijt. 

Helemaal mooi werd het toen James het filmpje bij mij afleverde.. Hij had de oude beelden geïntegreerd met de nieuwe en het werd een prachtige nieuwe film.. Het is te zien op mijn you tube kanaal https://youtu.be/aLjhL0XpVAo 

James is als filmmaker gezegend met een andere kijk op de wereld. Een aanstormend talent die al mooie opdrachten op zijn naam heeft staan. Zo heeft hij een prachtige documentaire gemaakt over de Molukse gemeenschap De toekomst van ons verleden. Te zien op: www.jameshully.com of via https://youtu.be/UFiKqeqvCzI 

Onlangs maakte ik dit portret van hem voor zijn website.. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.