De vrouwen van 50

Gepubliceerd op 22 maart 2022 om 22:27

Soms is het tijd om een nieuw project op te starten. Al geruime tijd loop ik met het idee om wat meer “vrij” werk te gaan doen met portretfotografie. Daarbij werd ik geïnspireerd door collega fotograaf Jolanda Simonsma. Dit jaar word ik 50 en het lijkt mij bijzonder interessant om 50 vrouwen te portretteren die net als ik in 2022 de 50 aantikken. Ben jij of ken jij iemand uit bouwjaar 1972, geef je dan op en stuur mij een berichtje. 📬 Ga jij mij meehelpen dit doel te bereiken! Zou super vet zijn.👏🏼 Delen of taggen mag uiteraard en wordt gewaardeerd. ❤️ #portretfotografie #portret #fotografie #niche #uitdaging #challenge #portrait #nikon #photographybyspanjer #groningen #portraitphotography

Reactie plaatsen

Reacties

Janieta Mulder
2 jaar geleden

Dag,

Mocht je nog op zijn naar nieuwe vijftigers, bouwjaar 72, voor jouw portret project, ik ben geïnteresseerd. Word dit jaar, 16 oktober, 50 jaar.

Hoor graag.

Groet Janieta Mulder
Glimmen
06-21655185

Fennie Munneke
2 jaar geleden

Wat een leuk initiatief!! Ik doe graag mee ben in januari 50 geworden!

Marica Hartsema
2 jaar geleden

Hallo, wij zijn 4 vriendinnen die allemaal in 2022 de 50 aantikken. Wij zouden graag met z’n vieren meedoen met de fotoshoot de vrouwen van 50.